torsdag den 13. april 2017

Wales môže požiadať o Tom Wood byť citovaný pre kopu Liam Williamsa hlavy

tipovanie na Unibet

Wales uvažujú žiada citovať komisára sa pozerať na udalosti, ktorá viedla k Liam Williams bol otras mozgu 15 minút po skončení sobotňajšieho víťazstva nad Anglickom v Twickenham.England hľadaní identity potom, čo hral v Warren Gatland rukách | Dean Ryan Viac

Williams bol vyhodený do hlavy Anglicka Flanker Tom Wood, keď ležal na zemi sa snaží zabezpečiť voľný loptu, a keď Wales neverím akcie bolo úmyselné, ale to cíti možno považovať za nezodpovedné.Keď je full-back sa snažil dostať na nohy spadol späť na zem a on sa nevráti k akcii, kým bol vyčistený odborníkom.

"Ne bol určitý kontakt medzi časťou Toma Wooda telo a Liam hlavu, "povedal Wales obrana tréner, Shaun Edwards, ráno. "To je niečo, čo sa budeme pozerať na pokiaľ ide o citácie a budeme robiť poznámky o tom neskôr.


Je zrejmé, že tam bol kontakt s hlavou.

"Je to rozhodnutie, ktoré bude vykonané Warren Gatland [hlavný tréner].Stratili sme jedného z našich najlepších hráčov v pozícii sme skrat v túto chvíľu. "

Podľa pravidiel turnaja, je citovať komisár je oprávnený žiadať, aby hráč predstavujú akt nečistú hru, ktorá on alebo ona cíti oprávnené červenú kartu, bez ohľadu na to, či to bolo vidieť na rozhodcov. Tímy nie sú schopné uviesť hráča, ale sú povolené odkazovať činy nekalého k určenému disciplinárneho úradníka, hoci to musí byť do 12 hodín po skončení zápasu, kto rý je v tomto prípade len do 10 hodín v nedeľu.

Wood ospravedlnil Williams na Twitteri, vyslanie: "Naozaj uľavilo počuť ur chrbtom k ur nohy ok kámo. Hrozné vidieť u nosidlách off kvôli mne. Dúfam, že sa u mať skoré uzdravenie. "

Unibet-Kliknite tu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar