tirsdag den 11. april 2017

Justin Gatlin sľubuje bojkotovať BBC a britské médiá cez, neobjektívny '100m správ

Sekundy von, druhé kolo.Došlo nič pozitívne o ňom dnes povedal na nejakú dobu. Každý charakteristika je iba o dopingu a hanobenia ho, "jeho agent Renaldo Nehemiah, povedal Guardianu.

" Takže, udržiavať jeho vlastné dôstojnosť a sebaúctu, keď cíti, že to najlepšie, aby s nimi hovoriť , Je to veľmi nešťastné, ale on bol zranený ohromne týmito útokmi. A ako ľudské bytosti, mali by sme byť lepší ako toto. BBC a najmä by mala vykazovať bez šnurovania svoje pripomienky a hlásenia s neobjektívny názory. "

Toto rozhodnutie je najistejšia znamenie, že Gatlin, ktorý chýbal snáď svoju najlepšiu šancu poraziť Bolt na hlavnú majstrovské medaily v nedeľu, n ie je pripravený k jaskyni a kajať sa v dohľadnej dobe.Jeho druhý zákaz pôvodne osem rokov neskôr na polovicu do štyroch, bol obviňovaný na testosterón tvrdil bol vtiera do zadku od maséra sa nenávisťou.

Vzhľadom k tomu vracia na trať v roku 2010 a potom vyhral bronz v Londýne 2012 hry (kde bol vypískán davom), olympijský víťaz 2004 išiel rýchlejšie a rýchlejšie.

Až do jeho porážka Bolt v 100m konečnej Gatlin, vpravo, odišiel 29 pretekov neporazený. Bol požiadaný trikrát o jeho dopingovej minulosti v nedeľu večer a zakaždým odpovedal: "Som vďačný,"

Keď sa potom spýtal, či si myslí športu riadiaci orgán, IAAF, bude rada, že Bolt vyhral, ​​opäť odpovedal: "som vďačný," pristúpil Jeho pýtajúci sa znechutene.Facebook Twitter Pinterest US atlét Justin Gatlin dáva jeho reakciu po víťazstve striebornú medailu, 0,01 sekundy za Usain Bolt v majstrovstvách sveta v atletike v Pekingu.

Gatlin, 33, môžu mať pocit, že nie je nič viac k tomu povedať o predmet a tiež, že je nespravodlivo vybraný vzhľadom k tomu, že boli tri ďalšie vo finále, ktorý tiež slúžil doping zákaz (Američania, Tyson Gay a Mike Rodgers, spolu s Bolta jamajským tímovým kolegom, Asafa Powell).

Bolt a Gatlin sa pravdepodobne stretne iba po druhýkrát v priebehu 200m vo finále vo štvrtok.Kým Gatlin urobil double pred desiatimi rokmi v Helsinkách, po svojom prvom zákaze, pretože Bolt prepukla v Vtáčie hniezdo v roku 2008 dominoval.

Skrutka nedávnej driny s jeho štartom sú menší problém v dlhšom časovom vzdialenosť as posilnenie dôvery prekonať zlú sezónu trápia zranenia a mimo formu, tak okázalé móde najviac očakávajú Bolt zabezpečiť pozoruhodný 16. zlatú medailu na svetovej úrovni a jeho štvrtý titul v rade world 200m.

"teším sa na to, ako je to moja obľúbená akcia a niečo, čo chcem viac ako 100 m," povedal si stále žiariace Bolt po svojom 100m víťazstve. Gatlin povedal, že bude plne zameraná na pomstu: "Sú to dva rôzne šelmy.Musím sa dostať na môj klobúk a sústrediť sa na to. "

Gatlin bude mať srdce zo štyroch rovných čiastkových 20 sekúnd pretekov v tejto sezóne vo vzdialenosti kým Bolt najrýchlejší je 20.13sec.Okrem Gatlin, existujú iba dve ďalšie účastníci, ktorí beží rýchlejšie, než 20sek tohto roku :. Americký Isiah Mladé a Panama Alonso Edward

Hughes sa Anguilla-narodený britský šprintér, ktorý zajazdil impozantný 20.05 na výročie hry v Londýne minulý mesiac, je členom tréningové skupiny Bolta a spomínané prácu s držiteľom svetového rekordu bol "veľa zábavy".

s cieľom, aby sa stal prvým britským muž vyhrať šprint medailu v niekoľkých svetových šampionátov po dobu 12 rokov, Hughes videl z prvej ruky, že trestanie relácií, ktoré viedli Bolt vyhlásiť minulý t ýždeň, Betclic-Viac informácií že starší dostal, tým ťažšie pôsobil.

"Keď vidíte niekoho takého a vidíte, že je najrýchlejší muž na svete, to je pre mňa ako mladík, ktorý sa stále blíži, pracovať ešte tvrdšie, "povedal. "Tréning s Bolt je veľký zážitok.Ja, rovnako ako tréning s ním, pretože spôsob, akým sa učia, že sa mi chce trénovať ešte tvrdšie. "

Prísť cez podobnou cestou ako Bolt, súťažiť v jamajskej škole Champs pre Kingston College, Hughes má bol v porovnaní s jeho niekedy tréningový partner v podobnom veku.


"Byť v porovnaní s najrýchlejším mužom na svete je veľký.Ale zároveň chcete, aby vaše vlastné meno pre seba, "povedal.

Potom, čo vstúpil do britského tímu v tomto roku sa rýc hlo zlepšuje Hughes hovoril, že to bolo až do mladšej šprintérov sa začínajú odstránením škvrna od tohto matného športové predstavenie.

"Ak sa nám podarí udržať to tak čisté, ako je to možné, a zabezpečiť, že my, ako mladí ľudia môžu prísť a robiť veľké veci, myslím, že to bude lepšie pre šport. "Majstrovstvá sveta v atletike 2015: tri dni - v obrazoch viac

Betclic-Podrobnosti

Ingen kommentarer:

Send en kommentar