mandag den 10. april 2017

Prečo blednutiu Washington Nationals len sami na vine

Sedem a pol hry. To je dôvod, koľko Washington Nationals postúpili v National League východných postaveniach počas posledných dvoch týždňov.

Kým hráči New York Mets mal dostať úver pre prechod 11-4 vo svojich posledných 15 hier a chvíľu front office zaslúži uznanie za získanie pevnej netopiere a lapač ruku pred termínom obchodu, štátni príslušníci si zaslúžia rovnakú sumu, ak nie viac, zásluhu na ich súčasné miesto v priebežnom poradí.

Washington boli oddsmakers ' obľúbené nielen vyhrať NL východe, ale World Series, otvor na 6/1 v januári a stále na vrchole na 7/1 čo najneskôr júna.Koniec koncov, oni vyhrali 96 hier v roku 2014 a získala najvy ššie voľný-agent džbán Max Scherzer počas off-sezóny.

Ale Nationals boli strašne nekonzistentné v tejto sezóne, ktorý držal dvere otvorené pre Mets , Tam bolo osem rôznych časov v tejto sezóne, keď Washington stratil na tri zápasy v rade, vrátane šiestich hernej porážok a 13-hra úsek kam išli 3-10. Mať 54-46 záznam po 100 hry nebola tam, kde chceli, alebo očakáva na začiatku sezóny, že akonáhle sa konalo toľko sľub.

To by sa nemalo stať, aby tím so silnou nadhazování personál, silný lineup a najtalentovanejších hráč v Národnej ligy v Bryce Harper.Teraz sa ocitnú 4.5 hry späť tímu Mets, že na jednom mieste v tejto sezóne chytal aktuálne lineup s John Mayberry Jr a Eric Campbell odpaľovanie štvrtý a piaty. (Podľa Elias Sports Bureau, oni boli len druhý tím od roku 1920, že má zostavu, kde boli obe No4 a No5 hitters Odpaľovanie nižšia ako .180 s najmenej 100 u-netopiere.)

To je kvalita t� �mu ako príslušníci majú dovolené zostať v pretekoch o NK východ. Vzhľadom k tomu, že Mets pohybuje okolo dvoch až troch hier z prvé miesto NAT okolo koncom júla, to dalo generálny manažér piesočné ALDERSON viac motivácie na výkon sa pohybuje v blízkosti termíne.Oni posilnila svoje lavice s Juan Uribe a Kelly Johnson, posilnenie ich základnú zostavu s Yoenis Cespedes a ich bullpen s Tyler Clippard. To všetko ísť spolu s počiatočnou rotáciou, ktorý bol Lights Out po celý rok.

Ale ak Nationals mal rekord, ktorý bol podobný tomu, ktorý z kardinálov, čo je miesto, kde sa tím by mal dosiahnuť, New York nemusí byť tak agresívne, ako boli pred termínom obchodu.

Ak chcete byť úplne fér voči Washingtonu, významný dôvod tím nezažil toľko úspechov ako chceli, je, že sa vyskytla neobvyklé množstvo zranení.The Washington Post líčil zoznam práčovňa hráčov, ktorí boli na vypnutom zozname viackrát v priebehu sezóny, valec, ktorý zahŕňa Jayson Werth, Anthony Rendon, Denard Span a Stephen Strasburg.

Tieto zranenia by nemalo neprihliada, ale aj všetko, čo smola, že je sporné, že talent-múdry oni boli ešte lepší tímový ako v New Yorku pred termínom obchodu.

Teraz, ktoré nemusia nutne byť prípad. Mets určite Washingtone pozornosť aj v prípade, že NAT nechcú to priznať. Po Washington stratili prvé miesto NL východ vedenia na začiatku augusta, ich mladý superstar nechal byť známa jeho pocity. "Nechcem dať svinstvo, čo Mets robia.Alebo podvodníci alebo Giants alebo Texas alebo ktokoľvek, "povedal Harper novinárom.

Second baseman Anthony Rendon zopakoval, že rovnaký sentiment predtým v týždni. "Mám pocit, že vám všetkým sú jediní obávajú nás. Nebojte sa o nás, "povedal Rendon novinárom. Y'all obávať Y'all ja. Budeme v poriadku. "

S tým, ako dobre sa Mets hrajú a s tým, ako dominantný ich pitchi ng zamestnanci už nemusí byť jednoduché úplne prehliadať splachovacieho klubu.Niet pochýb o tom, že Washington sa musí postarať sa o podnikanie a vyhrať svoje hry, ale ich znudený prístup nemusí byť najlepší nápad, a to buď.

Washington je voľne padajúci práve teraz a je potrebné napraviť loď s asi mesiac a pol odišiel v sezóne. V prípade, že nemôže vyhrať dostať do drážky skoro, oni by nemohli dať ani New York príležitosť Mets až ich šance pri prvom vystúpení októbra v takmer desať rokov.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar